Ana içeriğe atla

Hocamız Prof. Bahar GÜNEŞ, 15-19 Nisan 2024 tarihinde Tunus’ta düzenlenen Kuzey Afrika ve Orta Doğu'daki Rus Dili Öğretmenleri Uluslararası Forumu TERRA RUSISTICA’da Türkiye’yi temsil etmiştir. Forum, Uluslararası Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Birliği (MAPRYAL), Tunus Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Derneği, Kartaca Üniversitesi Yüksek Diller Enstitüsü Doğu Dilleri Bölümü ve Rus Evi Tunus işbirliği ile gerçekleştirilmiş olup Russkiy Mir Vakfı tarafından desteklenmiştir. Etkinliğe Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerinden filologlar, edebiyatçılar, kültürbilim uzmanları, çeviribilim alanında uzmanlaşmış araştırmacılar, metodolojistler ve okul öğretmenleri, eğitim alanındaki hükümet yetkililerinin temsilcileri olmak üzere birçok akademisyen katılım sağlamıştır.

Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

terra